Verzend voorwaarden

Levertijden

Nederland: Plaats je bij ons voor 23.00 je bestelling? Dan verzenden we het dezelfde dag en is je bestelling de volgende dag al in huis! (Maandag tot en met vrijdag) Zaterdag & Zondag besteld? = Dinsdag in huis.

België: Voor 19:00 besteld = de volgende dag in huis! (Geen levering in het weekend)

Duitsland: Een zending naar Duitsland duurt 1-2 werkdagen. 

Helaas kan het voorkomen dat de postdiensten vertraging oplopen. Zodra u de track and trace heeft ontvangen ligt de verantwoordelijkheid bij de postdiensten. Wij betreuren het als er enige vorm van vertraging zich voordoet maar wij vragen om uw geduld. Duurt een zending langer dan 1 week (of 72 uur binnen Nederland) neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten
Wij rekenen voor een verzending van een bestelling €3,95. (België €5,95)(Duitsland €7,95) Wij begrijpen dat dit als een teleurstelling zorgt bij het afrekenen. Echter heeft iedere webshop verzendkosten te vergoeden. Onze producten zijn daarom ook niet ingerekend met verzendkosten waardoor je dus niet dubbel betaald als je meerdere producten besteld. Hier is bewust voor gekozen zodat de klant meerdere producten kan bestellen onder eenmalige verzendkosten. 
Vanaf een bedrag van €50 nemen wij de verzendkosten voor eigen rekening.

Wat doen wij met de verzendkosten?
Het is natuurlijk vanzelfsprekend dan een verzending niet gratis is. Wij gebruiken uw verzendkosten om onze verzendsnelheid hoog te houden. Wij maken gebruik van een professioneel team die elke werkdag hard bezig zijn met het verzenden van bestellingen uit ons magazijn. Hierdoor kunnen wij u als klant de ruimte geven om tot 23.00 te bestellen (in Nederland) en het de volgende dag al in huis te hebben. En zo hebben wij ook een nauwe samenwerking met Duitse en Belgische postdiensten om de snelheid hoog te houden.

Track and Trace
Al onze verzendingen zijn gekoppeld aan een Track and Trace code. Deze krijg je per mail toegestuurd nadat je bestelling is ingepakt. Het kan even duren voordat je tracking code actief is. (maximaal 24 uur) De Track and Trace code kan je invoeren op de pagina's van de vervoerder die staat aangegeven.

 

.