Het verhaal van PyroProducts

Vuurwerk aansteker pyro

Welkom bij PyroProducts! Wij zijn trots om jou de coolste en hoogwaardigste aanstekers aan te bieden, allemaal op één centrale plek. De passie voor vuurwerk en het gebrek aan een geschikte online winkel voor de beste aanstekers motiveerde mij om deze webshop te starten.

Mikki van der Lee PyroProducts aanstekers

Mijn naam is Mikki van der Lee en op 7 september 2021 begon ik met het bouwen van mijn eigen aansteker webshop. Ik wilde niet alleen een ruime keuze aan aanstekers voor mezelf hebben, maar ook een plek creëren waar andere vuur(werk)liefhebbers alle hoge kwaliteit aanstekers konden vinden. Na hard werken en toewijding openden we uiteindelijk onze webshop al op 23 oktober 2021.

Groei PyroProducts

Sinds de lancering hebben we een enorme groei doorgemaakt en zijn we in korte tijd uitgegroeid tot de grootste aanbieder van hoogwaardige gasaanstekers in Nederland. Dit succes is te danken aan onze focus op kwaliteit, klanttevredenheid en het bieden van een uitstekende winkelervaring met onze snelle levertijd.

de beste stormaanstekers

Maar we willen niet stil blijven staan bij ons succes in Nederland. Onze ambities reiken verder en we streven ernaar om ook in het buitenland te groeien. Momenteel zijn we bezig met het uitbreiden naar België en Duitsland. Ons doel is om in 2024 aanwezig te zijn in vijf landen, waar we onze hoogwaardige producten online kunnen verkopen.

Wat mij echt enthousiast maakt, is het feit dat ik dit alleen begonnen ben en nu de stap maak naar het hebben van een groeiend team. Het zien groeien van ons team is ongelooflijk inspirerend. We zijn gedreven door een gezamenlijke passie voor kwaliteit en innovatie, en we streven ernaar om de beste aanstekers op de markt aan te bieden.

Bij PyroProducts staat klanttevredenheid voorop. We willen jou een geweldige winkelervaring bieden, van het moment dat je onze webshop bezoekt tot het moment dat je je bestelling ontvangt. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij vragen, advies of ondersteuning.

We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld door voor ons te kiezen. Samen met jou willen we verder groeien en onze webshop blijven ontwikkelen om jou de beste aanstekers en service te bieden.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van onze reis!

 

Geschreven door: 
Mikki van der Lee Oprichter, PyroProducts