Refund Policy

Retourneren
U krijgt na ontvangst van de "op afstand" gekochte goederen een bedenktijd van 14 dagen. Dit betekend dat u binnen deze 14 dagen de retour moet aanmelden. Toch spijt van uw aankoop gekregen? Retourneer dan de producten (of een deel daarvan) binnen 14 dagen na melding van uw retour. >Vraag een retour aan via je persoonlijke account.< Let op! Uw retour kan geweigerd worden als het niet aan de voorwaarden voldoet. Na de aanvraag dient u altijd zelf nog het retourlabel aan te schaffen bij postdienst naar keuze! (tenzij anders overeengekomen)

Bij defecte artikelen altijd eerst mailen naar info@pyroproducts.nl

Conclusie:
U heeft 14 dagen na ontvangst om uw retour aan te melden bij ons, en daarna heeft u nog eens 14 dagen om het retour te sturen na aanmelding. 

Retour voorwaarden
Aan retourneren zitten de volgende voorwaarden verbonden:

> Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

> na de 14e dag na ontvangst heeft u geen recht meer op retourneren.

*Mocht het product onnodig beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Terugbetaling na retour

U krijgt binnen 14 werkdagen het geld waar u recht op heeft terug gestort op uw rekening. Indien dit niet het geval is vragen wij u om direct contact met onze klantenservice op te nemen. 

Bij zichtbare gebruikssporen, missende accessoires of een ontbrekende verpakking heb je geen recht meer op het volledige aankoopbedrag en kan er een waardevermindering in rekening gebracht worden. 

 

...