Aantal vlammen aanstekers

Welkom op onze overzichtspagina waar je de aantal vlammen kunt kiezen voor de aansteker(s) die je wilt bestellen. Op de collectiepagina's die je hieronder kan aanklikken hebben we een uitgebreide selectie van gasbranders met één, twee, drie of vier vlammen om aan al jouw vuurbehoeften te voldoen. Onze blauwe vlam aanstekers, ook wel bekend als stormaanstekers, zijn ontworpen om indrukwekkende prestaties te leveren met een nauwkeurige ontsteking.

Single Flame aansteker

Een single flame aansteker is ideaal voor het aansteken van sigaren, kaarsen, sigaretten of andere kleine voorwerpen. Door de enkele vlam kun je nauwkeurig de plek aansteken die je wilt.

Collectie bekijken

Double Flame aansteker

Ook wel bekend als een tweepits aansteker of dubbele vlam aansteker, en produceert twee vlammen wanneer deze wordt ontstoken. Een groot voordeel is één krachtigere vlam, wat kan helpen bij het aansteken van vuurwerk, barbecue of een kampvuur.

Collectie bekijken

Triple flame aansteker

Met de drie vlammen wordt een bredere vuurbron gecreëerd, waardoor het ideaal is voor het snel en gelijkmatig aansteken van grotere oppervlakken, zoals creme brulee branden. Het is ook handig voor buitengebruik, vooral in winderige omstandigheden.

Collectie bekijken

Quattro Flame aansteker

De krachtigste vuurbron uit ons assortiment zijn de aanstekers met 4 vlammen. Populair bij liefhebbers van premium sigaren, vuurwerk, BBQ of kampeerders.

Collectie bekijken
 • Red Match Pakket

  Normale prijs $28.00 USD
  Normale prijs $34.00 USD Aanbiedingsprijs $28.00 USD
  Red Match Pakket
  Aanbieding
 • Prof Jet Pakket

  Normale prijs $22.00 USD
  Normale prijs $36.00 USD Aanbiedingsprijs $22.00 USD
  Prof Jet Pakket
  Aanbieding
 • Budget Aansteker Pakket

  Normale prijs $23.00 USD
  Normale prijs $34.00 USD Aanbiedingsprijs $23.00 USD
  kleine gasbranders
  Aanbieding
 • PyroProducts Aansteker Pakket

  Normale prijs $42.00 USD
  Normale prijs $46.00 USD Aanbiedingsprijs $42.00 USD
  PyroProducts Aansteker Pakket
  Uitverkocht