Aantal vlammen aanstekers

Welkom op onze overzichtspagina waar je de aantal vlammen kunt kiezen voor de aansteker(s) die je wilt bestellen. Op de collectiepagina's die je hieronder kan aanklikken hebben we een uitgebreide selectie van gasbranders met één, twee, drie of vier vlammen om aan al jouw vuurbehoeften te voldoen. Onze blauwe vlam aanstekers, ook wel bekend als stormaanstekers, zijn ontworpen om indrukwekkende prestaties te leveren met een nauwkeurige ontsteking.

een vlam aanstekers

Single Flame aansteker

Een single flame aansteker is ideaal voor het aansteken van sigaren, kaarsen, sigaretten of andere kleine voorwerpen. Door de enkele vlam kun je nauwkeurig de plek aansteken die je wilt.

Collectie bekijken
aansteker met twee vlammen

Double Flame aansteker

Ook wel bekend als een tweepits aansteker of dubbele vlam aansteker, en produceert twee vlammen wanneer deze wordt ontstoken. Een groot voordeel is één krachtigere vlam, wat kan helpen bij het aansteken van vuurwerk, barbecue of een kampvuur.

Collectie bekijken
aansteker met drie vlammen

Triple flame aansteker

Met de drie vlammen wordt een bredere vuurbron gecreëerd, waardoor het ideaal is voor het snel en gelijkmatig aansteken van grotere oppervlakken, zoals creme brulee branden. Het is ook handig voor buitengebruik, vooral in winderige omstandigheden.

Collectie bekijken
vier vlammen aanstekers

Quattro Flame aansteker

De krachtigste vuurbron uit ons assortiment zijn de aanstekers met 4 vlammen. Populair bij liefhebbers van premium sigaren, vuurwerk, BBQ of kampeerders.

Collectie bekijken
 • 2x Tobaliq Black Turbo Aansteker

  2x Tobaliq Black Turbo Aansteker
  Aanbieding
 • Blue Match Aansteker Pakket

  Blue Match Aansteker Pakket
  Aanbieding
 • Red Match Aansteker Pakket

  Red Match Aansteker Pakket
  Aanbieding
 • Prof Jet Aansteker Pakket

  Prof Jet Aansteker Pakket
  Aanbieding