Top 5 speciale aanstekers

Top 5 speciale aanstekers

Een aansteker, dat kleine hulpmiddel dat we vaak als vanzelfsprekend beschouwen, kan eigenlijk een hele wereld van functionaliteit en stijl omvatten. Of je nu kaarsen wilt aansteken zonder je vingers te branden, een biertje wilt openen zonder te zoeken naar een opener, of gewoon een stoere gadget wilt hebben, er zijn aanstekers die meer zijn dan alleen een aansteker. Hier zijn de top 5 speciale aanstekers die je absoluut moet kennen:

Tobaliq Black Turbo hand1. Tobaliq Black Turbo Aansteker
De Tobaliq Black Turbo aansteker staat bovenaan onze lijst vanwege zijn slimme ontwerp. Met een langwerpige vorm biedt deze aansteker niet alleen een krachtige vlam, maar elimineert ook het ongemak van brandende vingers. Perfect voor het aansteken van kaarsen zonder enige zorgen.
.

2. Prof Slidecap Aansteker

De Prof Slidecap is een party essential. Hetzelfde formaat als een wegwerp aansteker alleen nu met een blauwe vlam! Deze aansteker laat je nooit in de steek. We verkopen ze in een set van 5 stuks! 

 

 

3. Champ High Quattro Aansteker

Voor degenen die van luxe houden, is de Champ High Quattro een perfecte keuze. Met zijn 4 butaan vlammen komt deze aansteker niet alleen stijlvol over, maar biedt ook snelle ontbranding voor kachels, open haarden en zelfs barbecues.

 

 

4. Champ Dual Aansteker 3D Skull

De Champ Dual Aansteker met een 3D geprint doodshoofd op de voorkant is een aandachttrekker. Stoer en stijlvol, met 2 vlammen die zelfs in de wind standhouden. Deze aansteker is perfect voor degenen die van een beetje rock 'n roll houden.

 

 

5. Prof Jet Aansteker

De Prof Jet aansteker is een compacte metgezel die je overal mee naartoe kunt nemen. Met een krachtige stormvlam die niet uitgaat, zelfs niet in de wind, is deze aansteker ideaal voor outdoor avonturiers en rokers.

 

 

 

Of je nu op zoek bent naar functionaliteit, stijl of gewoon een uniek stukje gereedschap, deze top 5 speciale aanstekers bieden voor iedereen als een goede toevoeging. Alle aanstekers in ons assortiment worden verkocht in meerdere kleuren. Bekijk per aansteker welke kleur u het leukst vind. 


Lees ook: De 5 Beste Sigarenaanstekers - PyroProducts.nl
 • Verkoper:
  Atomic

  Atomic Tankboy Aansteker

  Atomic Tankboy - PyroProductsAtomic Tankboy klepje dicht
 • Verkoper:
  Prof

  Prof Jet Aansteker

  Prof jet aanstekerProf jet aansteker kleuren
  Aanbieding
 • Verkoper:
  Silver Match

  Silver Match Quattro Aansteker

  Silver Match Quattro AanstekerSilver Match Quattro Aansteker
 • Verkoper:
  Prof

  Prof Mini Aansteker

  Prof mini aanstekerProf mini aansteker kleuren
1 van 4