Top 5 openhaard / houtkachel aanstekers

De houtkachel is een perfecte oplossing, waardoor we niet alleen gezelligheid en warmte in huis halen, maar ook onze energiekosten kunnen verlagen. Maar om dat knusse vuur te ontsteken, heb je natuurlijk wel een betrouwbare aansteker nodig. In deze top 5 lijst presenteren we de meest robuuste en beste aanstekers die je helpen om jouw vuurervaring naar een hoger niveau te tillen.


Top 5 Beste aanstekers voor de kachel:

1. Eurojet Quattro Aansteker 

De Eurojet Quattro is een van de robuustste aanstekers die we hebben in ons assortiment! Erg gewild voor de kachel en de barbecue. Deze aansteker heeft een stevige greep en beschikt over 4 vlammen van 1300 graden. Dit maakt hem uiterst geschikt.

Klik hier om te bestellen

2. Champ High Quattro Aansteker

Dit is een van onze populairste aanstekers, ook uit deze aansteker komen 4 enorme vlammen van maar liefst 1300 graden. Je kunt hem hoger en lager zetten met de gasregeling en hij heeft een veiligheidsknop.

Klik hier om te bestellen

3. Tobaliq Black Turbo Aansteker 

Deze Tobaliq aansteker is een hele andere variant op de nummer 1 en 2 die u gezien heeft. Voor een kleinere prijs ontvangt u een aansteker in een langwerpige vorm met 1 vlam. Deze is naast de geschiktheid voor uw houtkachel ook enorm handig als aansteker voor uw kaarsjes!

Klik hier om te bestellen

4. Champ Quattro Aansteker

De Champ Quattro aansteker is er weer een voor op je verlanglijst. Voor een iets lager prijsje alsnog voorzien van 4 vlammen van 1300 graden wat hem erg goed maakt voor het aanmaken. Is ook wat kleiner waardoor hij makkelijker op te bergen is.

Klik hier om te bestellen

5. Champ High Extreme

Als we het dan hebben over goede toevoegingen aan je houtkachel accesoires dan is de Champ Extreme de 10/10. Met deze aansteker kan je zowel je kachel als je BBQ aansteken. Een all-in-one dus.

Klik hier om te bestellen

Dit is onze top 5 aanstekers voor de houtkachel! Op alle producten in ons assortiment zit een 30 dagen kwaliteits garantie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat het tegenvalt. U zult versteld staan van de toevoeging die u krijgt met onze branders. 

> Bestel Openhaard Aanstekers <

Houtklover voor aanmaakhoutjes

Bekijk ook ons gloednieuwe product namelijk de PyroProducts Houtklover. Nu tijdelijk bij bestelling levering met een GRATIS AANSTEKER.

Klik hier om te bestellen