BBQ aansteker kopen

De 5 beste BBQ aanstekers

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekend dat de zon meer gaat schijnen, de temperatuur omhoog gaat en de zon steeds later onder gaat. Alle reden om binnenkort de barbecue weer uit de kast te gaan halen. In deze blogpost bespreken wij 5 aanstekers die het beste geschikt zijn als BBQ aanstekers.

Samenstelling van de beste BBQ aanstekers:

 

barbecue aansteker champ high quattro

1. Champ High Quattro Aansteker 

De absolute BBQ topper is de Champ High Quattro Aansteker. Een super stoere aansteker met maar liefst 4 vlammen van 1300 graden. Binnen no-time heb jij je barbecue aan. Ook kan je hem laten branden met de lock stand. Klik hier om hem te bestellen

 
barbecue aansteker cozy quattro

2. Cozy Quattro Aansteker

Eigenlijk op een bijna gedeelde plek 1 hebben we de Cozy Quattro Aansteker. Deze super robuuste RVS aansteker heeft ook 4 vlammen van maar liefst 1300 graden. Erg gewild voor de BBQ omdat hij enorm goed presteert. Klik hier om hem te bestellen

 

barbecue aansteker champ quattro

3. Champ Quattro Aansteker

 Het kleine broertje van de andere Champ Aansteker is deze Champ Quattro Aansteker. Ook deze beschikt over 4 vlammen van 1300 graden en is iets kleiner als het andere type.
Klik hier om hem te bestellen

 

barbecue aansteker champ high booster

4. Champ High Booster Aansteker

Een wat nieuwer type van de Champ lijn is de Champ High Booster Aansteker. Deze aansteker heeft een enorm fijne handgrip. Met 2 vlammen van 1300 graden en past zo in de broekzak of keukenlade!
Klik hier om hem te bestellen

 

pyro torch voor bbq aansteker5. Tobaliq Black Turbo Aansteker

Aangekomen bij de nummer 5, de Tobaliq Black Turbo Aansteker. Een ideale aansteker die goed te combineren is indoor en outdoor. Perfect voor de kaarsjes en de barbecue dankzij de lange vorm. 
Klik hier om hem te bestellen

 

Met een van deze aanstekers weet u zeker dat u geen problemen ervaart met het aansteken van uw barbecue. Alle aanstekers beschikken over een gasregel knop waarmee de hoogte van de vlam geregeld kan worden. Ook zijn ze tegen weer & wind geschikt.

Veel keuze aanstekers

Ons assortiment bestaat uit nog veel meer, ook hebben wij bijvoorbeeld voordeelpakketten. Zo hoeft u niet te kiezen welke aanstekers u wilt maar hebben wij de beste voor u geselecteerd! Voordeelpakketten bekijken

Mocht u nog vragen hebben over bepaalde producten dan bent u vrij de klantenservice een bericht te sturen. Wij staan elke dag voor u klaar om uw vraag te beantwoorden! 

Lees ook: Top 5 openhaard / houtkachel aanstekers - PyroProducts.nl

 

 

 • Prof Jet Aansteker

  Normale prijs $6.00 USD
  Normale prijs $7.00 USD Aanbiedingsprijs $6.00 USD
  prof jet navulbare aansteker goedkoop
  Aanbieding
 • Prof Mini Aansteker

  Normale prijs $8.00 USD
  Normale prijs Aanbiedingsprijs $8.00 USD
  prof mini navulbare aansteker goedkoop
 • Prof Turbo Aansteker

  Normale prijs $8.00 USD
  Normale prijs $9.00 USD Aanbiedingsprijs $8.00 USD
  prof turbo torch navulbare aansteker goedkoop bol.com aansteker
  Aanbieding
 • Prof Party Aansteker

  Normale prijs $8.00 USD
  Normale prijs $9.00 USD Aanbiedingsprijs $8.00 USD
  prof party aansteker bieropener navulbare aansteker goedkoop
  Aanbieding
1 van 4