PyroProducts 1 jaar

PyroProducts bestaat 1 jaar!

Een jaar geleden op 23 oktober 2021 om 12:00 opende onze webwinkel samen met een live uitzending op DasMikki - Vuurwerk. Bij opening werd onze webwinkel overspoeld door bezoekers en vlogen de eerste aanstekers de deur uit. Zo snel dat binnen 2 dagen de complete voorraad uitverkocht was. En daar wisten we het zeker... de PYRO's zijn werkelijk opzoek naar de dikste aanstekers!

Nu zijn we precies een jaar later en hebben we al vele van jullie via onze webshop maar ook via bol.com mogen blij maken met prachtige aanstekers. Wij willen iedereen bedanken voor het afgelopen jaar. PyroProducts is naar een ongekend level gebracht voor het eerste jaar en dat terwijl we nog vol in doorontwikkeling zijn naar meer. 

De komende jaren zullen wij er alles aan doen om de Pyro ervaring te verbeteren met nieuwe producten en uitstekende service vanuit ons. Een Pyro is een echte koning bij ons en daarom is goede service naar jullie onze prioriteit nummer 1. 

Wij hebben erg veel waardering voor de feedback die jullie ons gegeven hebben om PyroProducts te kunnen door ontwikkelen. Vandaag de dag zijn er nogsteeds obstakels en verbeterpunten... deze noteren wij telkens weer en nemen wij in onderzoek om dit direct te kunnen verbeteren zodra het mogelijk is. 

Lang verhaal kort...

Beste Pyro's, enorm bedankt voor het afgelopen jaar. Er ligt nog een mooi Pyro Seizoen voor ons van 2 maanden vol vuur & werk! Geniet van deze maanden en wij hopen jullie namen snel weer langs te mogen zien komen op onze pakketjes!